Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Muistoissamme Jahtijellon Jaffa

Minä olin Jaffa. Synnyin 20.5.2001 toisena heti Julian jälkeen. Minun jälkeeni syntyivät vielä Jippo, Jatta ja Jenni. Olin ainoa keltainen, muut sisareni ovat mustia, kuten isäni Simo. Nimeni sain värini mukaan, keltainen Jaffa, aurinko, se minä olin!!

Heti, kun sain silmäni auki huomasin sisarieni kanssa, kun linnut lensivät ylitsemme pihalla. Osoitin olevani oiva lintukoira.

Jo pentuna osoitin olevani rohkea, menin mm. portaat takapuoliedellä ylös ja hyppäsin järveen pitkällä loikalla dummyä hakemaan.

Luonteeltani olin palvelualtis, äärimmäisen rohkea ja todella sosiaalinen, pidin kaikista ihmisistä, varsinkin lapsista. Johannaan en mielelläni antanut kenenkään koskea, ilmoitin sen ystävällisesti menemällä väliin, en kyllä sanonut mitään, mutta ilmoitin sen selvästi elekielellä.

Kesällä 2006 isäntäni yllättyi, kun aloin kiertää kahdeksikkoa uidessani järvessä, yritin näyttää hänelle, että pohjassa on jotain ja niinhän siellä olikin: isännän edellisenä päivänä perkaamat kalan jäänteet. Minusta olisi tullut myös poliisille hyvä apulainen, onhan minun rotukavereitani vaikka minkälaisissa palvelutehtävissä, palveluhenkisyys on meillä verenperintönä.

jahtijellon(ät)hotmail.com
©2019 Jahtijellon Jaffa - tällainen olin | jahtijellon - suntuubi.com